søndag 7. september 2014

Reisen over og den første dagen

Reisen over
Jeg møtte de andre på Gardermoen kl. 11 som vi hadde avtalt på forhånd. Alt gikk greit med innsjekking og sikkerhetskontrollen. Vi brukte heller ikke noe særlig tid på taxfreen, men jeg fant ut at jeg skulle kjøpe med meg syv sjokoladeplater som gave til engelskmennene. Har hørt rykter om at de ikke er særlig glad i brunosten, haha.
Resten av reisen gikk ganske fint. Vi var heldigvis tidlig ute i passkontrollen så vi slapp den lange køen der. Pga lang kø i passkontrollen ble en del andre passasjerer på flyruten SK805 forsinket og det dermed også flyet, men vi landet fortsatt presis på Heathrow!
Ved ankomst på Heathrow fant vi bagasjen rimelig kjapt og kunne fortsette turen mot bussen. Bussen vi skulle ta var rute 205 og den dro fra Terminal 3 kl 16:45 og var i Bournemouth 18:45. Her ble vi plukket opp av Samantha Lynk og hennes ektemann, Peter Lynk. Veldig trivelige folk!
Siden vi var både to for mange til å sitte lovlig i en vanlig personbil og hadde en svær koffert hver, så måtte Peter trå til med sin Nissan Navara i tillegg til Samanthas diigre Beetle...
Peter kjørte da meg og Karoline hjem til seg, siden vi skal bo hos Samantha og Peter under oppholdet. De har tre unger; William (18), Henry (16) og Millie (12) og tre hunder, et par katter, akvariefisk, høner. Man kan oppsumere huset med: livlig, siden te to eldste sønnene springer etter jenter som alle andre gutter i den alderen og hun yngste bare springer. Samantha og Peter trener også en del, noe løping og noe sykling.

Vi servert kveldsmat, mens vi så på tv og slappet av etter en lang reise. Det var godt å finne senga for å si det sånn. Kan også nevne at jeg har fått eget rom, med en enkelseng, pult og et skap. Det er nok forholdsvist stort i forhold til de andre lærlingene har jeg hørt.

Søndag
I dag fikk vi en liten omvisning i byen Bournemouth, der vi også skaffet oss engelske simkort. Vi ble vist litt rundt i byen, blant annet skolen der vi skal begynne på i morgen. Det kan nok bli spennende!
Vi fikk i en siste utfordring å ta bussen hjem alene når vi var klare for det, dette gikk helt greit. Til kommende lærlinger som skal til Bournemouth, følg med første dagen da dere blir kjørt hjem. Det er rimelig lik byggestruktur i boligstrøkene her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar